У Києві запускається знаменитий сервіс таксі: соцмережі щосили жартують
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві запускається знаменитий сервіс таксі: соцмережі щосили жартують

У Києві запускається знаменитий сервіс таксі: соцмережі щосили жартують
Джерело:  ain.ua

30 червня в Києві в тестовому режимі почне роботу глобальний сервіс для замовлення таксі
Uber.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ain.ua.
В Україні Uber працюватиме тільки з водіями, у яких є ліцензія на перевезення і довідка про несудимість. Якщо таксист хоче працювати з компанією безпосередньо, то йому необхідно оформитися в якості ФОП (фізична особа-підприємець). В якості альтернативи водії можуть працювати через посередника, який буде стягувати за свої послуги комісію. Зазвичай офіційні партнери Uber залишають собі приблизно 15% від заробітку водія.
Замовлення отримує найближчий до місця виклику водій. Щоб прийняти замовлення, у шофера є 10-12 секунд, інакше заявка клієнта буде передана іншому. У сервісі діє безготівковий розрахунок - гроші списуються з карти після закінчення поїздки. Тарифи в Uber формуються на основі трьох показників - плата за подачу авто (25 грн), плата за кілометр (4,5 грн) і за хвилини (0,4 грн). Мінімальна вартість поїздки складе 40 грн.
Варто відзначити, що в мережі новина про запуск в Україні сервісу Uber стала приводом для жартів.






Нагадаємо, в лютому кілька десятків таксистів влаштували під Київською адміністрацією мітинг і палили шини, протестуючи проти сервісу Uber.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?