Порошенкові готують спробу "повалення": названі терміни
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенкові готують спробу "повалення": названі терміни

Порошенкові готують спробу "повалення": названі терміни
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда вважає, що політичні опоненти президента України Петра Порошенка робили спробу повалити главу держави і спробують повторити її найближчої осені.
Про це він розповів в своїй статті для ONLINE.UA.
«Тема з офшорами, які належать Петру Порошенкові, в цьому році прозвучала невипадково. Навряд чи ініціатори її розкручування розраховували звалити главу держави одним ударом, але змусити його нервувати і помилятися - швидше за все, так», - переконаний він.
У той же час експерт вважає, що цей хід став «репетицією» більш рішучих кроків.
«Схоже, це тільки репетиція запланованої на осінь політичної кризи, з якої наполегливо будуть пропонуватися два послідовних виходи - дострокові парламентські і президентські вибори», - зазначив він.
При цьому Магда додав, що «без зміни виборчого законодавства переобрання Верховної Ради не матиме сенсу, а перелік претендентів на роль президента не вражає наявністю ефективних політиків».
Більше читайте в статті Євгена Магди ONLINE.UA - Порошенко готують великі проблеми: чотири пункти оборони президента

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?