Став відомий цікавий факт про скандального Ківу
Категорія
Україна
Дата публікації

Став відомий цікавий факт про скандального Ківу

Став відомий цікавий факт про скандального Ківу

Стало відомо, що колишній начальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Ківа не проходить військову службу в жодному з підрозділів Національної гвардії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
У Головному управлінні Національної гвардії підтвердили, що Ківа звернувся із заявою про прийняття його на службу в Нацгвардії за контрактом, у відповідь йому надали вимоги про проходження військової служби. Як вказується в документі, наразі Ківа не проходить військову службу в лавах Нацгвардії.


Як відомо, в травні Ілля Ківа оприлюднив заяву, в якій просив командувача Національною гвардією Юрія Аллерова прийняти його на службу. У той же час він відхилив пропозицію міністра внутрішніх справ Арсена Авакова очолити департамент з питань ветеранів АТО.
Раніше повідомлялося, що Ківа заявив про намір балотуватися на проміжних виборах депутатів Верховної Ради в окрузі №183 у Херсоні, які відбудуться 17 липня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?