Російський флот очолив українець-зрадник
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський флот очолив українець-зрадник

Російський флот очолив українець-зрадник
Джерело:  Фонтанка

Колишній перший заступник командувача Військово-морських сил України Сергій Єлісєєв, обвинувачений в державній зраді і дезертирстві, очолив Балтійський флот Російської Федерації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Фонтанку.
Як пише видання, посилаючись на свої джерела, замість відправленого у відставку віце-адмірала Віктора Кравчука Балтійським флотом РФ тимчасово командує віце-адмірал Сергій Єлісєєв, що колись обіймав посаду заступника командувача.
Вказується, що Єлісєєв став єдиним воєначальником, якого не торкнулася влаштована міністром оборони РФ Сергієм Шойгу кадрова "чистка" на Балтфлоті. Видання зазначає, що призначення Єлісєєва тимчасове.
Як відомо, 21 червня військова прокуратура Південного регіону Одеси викликала на допит Єлісєєва. У серпні 2015 військова прокуратура оголосила йому про підозру у "дезертирстві" і "державній зраді".
Раніше повідомлялося, що в середині червня в Середземному морі есмінець ВМС США "Грейвлі" пройшов в небезпечній близькості від російського сторожового корабля "Ярослав Мудрий".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?