У Авакова повідомили про затримання в міськраді Харкова: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Авакова повідомили про затримання в міськраді Харкова: опубліковані фото

У Авакова повідомили про затримання в міськраді Харкова: опубліковані фото

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко розповів про затримання чиновників міської ради Харкова, спійманих на хабарах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Геращенка.
"У Харківській міській раді співробітники Національної поліції зараз проводять слідчі дії. У своїх службових кабінетах, після отримання хабара в розмірі 4 000 доларів США, затримані: начальник відділу з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв'язку, Юридичного департаменту Харківської міської ради та юрист того ж департаменту", - написав він.
За його словами, підозрювані вимагали та отримали хабар за відмову від судового позову на визнання права власності на квартиру, за якою було спірне питання щодо спадщини.
"Генеральна прокуратура зараз вивчає матеріали слідчо-оперативних розробок на предмет розширення кола підозрюваних щодо начальства затриманих сьогодні осіб, якщо для цього буде достатньо доказів. Далі справа за судом", - зазначив радник глави МВС.
Раніше повідомлялося, що Нацполіція затримала головного санітарного лікаря України Святослава Протаса, спійманого на хабарі.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?