Батько чудовиськ: Путіна в Росії порівняли з відомим художником
Категорія
Світ
Дата публікації

Батько чудовиськ: Путіна в Росії порівняли з відомим художником

Батько чудовиськ: Путіна в Росії порівняли з відомим художником
Джерело:  Ехо Москви

Російський публіцист Олександр Невзоров порівняв президента Росії Володимира Путіна з нідерландським художником Ієронімом Босхом, в чиїх роботах барвисто відображені образи чудовиськ і демонічних персонажів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".
Невзоров заявив, що не розуміє, як один з керівників адміністрації президента РФ Володимира Путіна В'ячеслав Володін увійшов в передвиборний список партії "Єдина Росія" на майбутніх у вересні 2016 року виборах в Держдуму Росії. "Я сподіваюся, що це просто як би не більше ніж передвиборча фігура мови. Він дуже хороший на своєму місці і дуже ефективний на своєму місці. Мені він подобається як, і я вітаю його, як виняткового за силою нагнітача всього того маразму, в якому нині існує Росія. Ні, але без цього картинка була б не повна. Він дійсно надзвичайно ефективний зі своїми простими і зрозумілими діями", - зазначив він.
"Що стосується всіх інших, то це ж ... ну, ми ж повинні розуміти, що це все одно Босх. Є у нас Ієронім Путін, який своїми дивними пензликами пише всю цю жахливу картину, в тому числі і уряду, і депутатського корпусу. І це все персонажі чисто босхіанські. Ніхто з них ... Вони або з пекла, або в пекло, а тут транзитом. Але сподіватися на те, що якісь зміни або якісь полегшення виникнуть у зв'язку з тим, що одні прізвища, можливо, змінять інші - ну, сподіватися на це наївно. Я підозрюю, що ми будемо мати такий же абсолютно протиприродній натовп в Державній Думі", - розповів публіцист.
"...Ми ж бачимо, що основним будівельним матеріалом сьогоднішньої Росії є помилки, грубі політичні безглузді помилки. Але, проте, саме з цих помилок складається дуже міцна, дуже життєздатна будівля. Більш того, якщо ви спробуєте в ці цеглинки всунути що-небудь чисте, світле і розумне, що перебуває щонайменше у певній відповідності з уявленням про сьогоднішнє суспільство, то це буде негайно відірвано, - продовжив Олександр Невзоров. - І ось як ще одна помилка, ймовірно, повинно бути ще одне скликання Державної Думи, представлене
такими ж мракобісами і такими ж чудовиськами, як те, що ми мали в попередньому".
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі посміялися над ведучою прогнозів погоди Ларисою Сладковою, яка стане кандидатом в Держдуму РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?