Поліція охороняє пам'ятник в Києві від "Правого сектора": з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Поліція охороняє пам'ятник в Києві від "Правого сектора": з'явилися фото

Поліція охороняє пам'ятник в Києві від "Правого сектора": з'явилися фото
Джерело:  Gazeta.ua

Біля пам'ятника Миколі Щорсу в Києві, який активісти "Правого сектора" обіцяли знести, чергує близько 20-ти співробітників поліції громадського порядку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gazeta.ua.
У прес-службі МВС пояснили виданню, що причиною проведення таких превентивних заходів щодо забезпечення громадського порядку є розробка оперативної інформації.
Очевидці повідомляють, що вранці о 8:05 біля пам'ятника було втричі більше поліцейських.
У КМДА зазначили, що для демонтажу пам'ятника необхідно виключити його з переліку об'єктів культурної спадщини, тому що зараз він має охоронний статус.
Нагадаємо, "Правий сектор" спільно з Організацією українських націоналістів (ОУН) оголосили про намір знести пам'ятник більшовикові Миколі Щорсу, який стоїть біля станції метро "Університет" у Києві. Дія приурочена до річниці дня народження головнокомандуючого УПА Романа Шухевича та запланована на 19:00 30 червня.
Раніше повідомлялося, що у Львові невідомі вандали облили зеленою фарбою пам'ятник жертвам єврейського гетто.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?