Син Маркевича очолив іспанський клуб
Категорія
Спорт
Дата публікації

Син Маркевича очолив іспанський клуб

Син Маркевича очолив іспанський клуб
Джерело:  Експрес

Остап Маркевич, син знаменитого українського тренера Мирона Маркевича, очолив молодіжну команду іспанського "Вільярреала".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на газету "Експрес".
"Я обожнюю Іспанію і її менталітет, без якого Іспанія ніколи б не домінувала в світовому футболі. Я в захваті від іспанського побуту. Там немає поділу за расовою лінією або за лінією національності. Я багато часу провів в Іспанії і побачив, як люди поважають одне одного. У командах всі між собою дружать. Між ними немає розбіжностей, суперечок. Іноземця легко приймають в колектив і роблять все можливе для того, щоб він став своїм. Іспанія мені дуже близька, тому хочу робити кар'єру тренера саме в цій країні. Мрію стати європейським тренером, але згодом використовувати свої знання для розвитку українського футболу", - сказав Остап Миронович в коментарі виданню.
Читайте: Мирон Маркевич зробив гучну заяву
Відзначимо, що перша команда "Вільярреала" посіла четверте місце в чемпіонаті Іспанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?