У Росії спростовують гучне призначення українця-зрадника
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії спростовують гучне призначення українця-зрадника

У Росії спростовують гучне призначення українця-зрадника
Джерело:  РІА Новини

На посаду тимчасово виконуючого обов'язки командувача Балтійським флотом Росії призначили віце-адмірала Олександра Носатова.
Про це заявило високопоставлене джерело в російському військовому відомстві, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
До недавнього часу Носатов керував штабом Чорноморського флоту і зовсім недавно був призначений керівником Військово-морської академії.
Відзначається, що на засіданні Міноборони напередодні були відсторонені від виконання обов'язків командувач Балтійським флотом віце-адмірал Віктор Кравчук, начальник штабу флоту віце-адмірал Сергій Попов і ряд інших посадових осіб з причини "серйозних упущень в організації бойової підготовки, повсякденної діяльності військ, а також спотворення в доповідях реального стану справ".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ЗМІ поширювалася інформація про те, що на посаду тимчасово виконуючого обов'язки глави Балтійського флоту призначений обвинувачений у дезертирстві і державній зраді екс-заступник командувача Військово-морських сил України Сергій Єлісєєв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?