З'явилися фото грандіозних черг у пунктах пропуску на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явилися фото грандіозних черг у пунктах пропуску на Донбасі

З'явилися фото грандіозних черг у пунктах пропуску на Донбасі
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото черг біля контрольних пунктів в'їзду-виїзду на окупованому Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.
"Кожен день тисячі людей, багато з яких літні люди, змушені годинами стояти в чергах під палючим сонцем. Їм потрібно перетнути лінію дотику, щоб купити їжу і ліки, зустрітися з сім'єю і друзями або забрати пенсію. Люди виснажені, у багатьох трапляється тепловий удар", - йдеться в повідомленні.
При цьому, поряд з людьми, що стоять в черзі на КПВВ "Мар'їнка", безпілотники моніторингової місії ОБСЄ зафіксували протитанкові міни.
Також, за словами першого заступника керівника СММ ОБСЄ Олександра Хуга, за останній тиждень спостерігачі місії ОБСЄ зафіксували зменшення рівня насильства на 50% в порівнянні з попереднім тижнем.
"У районі Авдіївки, Ясинуватої, донецького аеропорту до сих пір фіксується близько половини всіх випадків порушень режиму припинення вогню, але рівень насильства там в порівнянні з попереднім тижнем зменшився на 65%. Рівень насильства в Широкиному і Комінтерновому залишається незмінно високим. На північних і західних околицях Горлівки зафіксовано збільшення рівня насильства", - розповів Хуг.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ОБСЄ показали останнє фото, зняте збитим бойовиками безпілотником СММ.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?