Бойовики ДНР відповіли на пропозицію з обміну полонених
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР відповіли на пропозицію з обміну полонених

Бойовики ДНР відповіли на пропозицію з обміну полонених
Джерело:  ДАН

Бойовики так званої ДНР згодні на  обмін полоненими  тільки за умови амністії та використання формули обміну "всіх на всіх".


Про це заявила так звана "уповноважена з прав людини" Дарина Морозова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


"Ми готові зробити обмін. Однак є порядок, який прописаний в Комплексі заходів щодо виконання Мінських угод. Я недавно озвучувала, що ми проти малих обмінів і наполягаємо на якнайшвидшому виконанні 6-го пункту (про обмін "всіх на всіх" - ONLINE.UA)", - сказала Морозова.


Також вона підкреслила, що Комплекс заходів крім іншого приписує амністію і заборону переслідування учасників конфлікту на Донбасі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Україні запропонували обміняти вісьмох затриманих під Широкино бойовиків на полонених українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?