З'явилися фото і відео шикарних володінь кума Путіна в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явилися фото і відео шикарних володінь кума Путіна в Україні

З'явилися фото і відео шикарних володінь кума Путіна в Україні
Джерело:  Hromadske

З'явилися фото володінь лідера руху "Український вибір"  Віктора Медведчука, який є кумом президента Росії Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське ТБ".


Перше з володінь Медведчука знаходиться в сеті Жденієво Закарпатської області. "І тут, в лісі розкинулися ціле маленьке королівство. Правда побачити його дуже непросто. Єдиний цивілізований підхід до «зони Медведчука» перекритий шлагбаумом і контролюється надагресивними охоронцями. Охорона, до слова, теж не випадкова. На формі цих людей ми розглянули шеврон охоронної фірми «Сварог», директор якої - Віктор Чорний - колишній активіст медведчукового «Українського вибору»", - зазначає видання.





Друге володіння Медведчука знаходиться в селі Волосянка Львівської області, в декількох кілометрах від Славського, де знаходиться туристична база фірми політика. За документами, власником цієї поки не введеної в експлуатацію бази є фірма «Форпостінвест», єдиним засновником якої є Медведчук.





Біля річки Стугна, в Обухівському районі Київської області знаходиться ще одна заміська дача кума Путіна.




На Оболонській набережній у Києві елітні котеджі в свій час придбали чи не всі представники політичної еліти України. Котедж Медведчука "Спорт-туру":



608 квадратних метрів нерухомості і земля під нею дісталися фірмі політика в липні 2013 року.


Крім котеджу на набережній Дніпра, вже в іншій компанії політика «Укркапітал» в Києві є, 13 квартир в елітному будинку на бульварі Шевченка, 27-Б і 11 квартир в улюбленому будинку Віктора Януковича на Грушевського, 9а. Плюс, структурам Медведчука належить і ось цей будинок в самому серці Києва - на вулиці Тургенєвській.



І якщо квартири на Грушевського ріднять Медведчука з Януковичем, то апартаменти на бульварі Шевченка наближають його до іншого представника «Сім'ї» - екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка, чия фірма також володіє тут квартирами.


Ще більше їх об'єднує ледь не безцінна земля під Переяслав-Хмельницьким. Фірма Медведчука «Терра-Інвест» і близька до Клименко компанія «Голдвейн» розіграли партію, в якій перша взяла ділянку в оренду, а друга - в нього в суборенду. Як наслідок - високий паркан, купа охорони і чергова забудована заповідна зона.


"Ще одна розкішна дача фірми Медведчука знаходиться в місці, куди ми, на жаль, потрапити поки не можемо - Крим, Сімеїз. Саме в цьому легендарному маєтку на березі моря Медведчук у 2012 році приймав Володимира Путіна. Останній, за даними ЗМІ, тоді активно намагався схилити Януковича до відмови від євронапрямку. Явно не остання роль в цьому відводилася Медведчуку", - зазначає видання.



Єдина записана на Віктора Медведчука ділянка знаходиться на вулиці Вишгородській в Оболонському районі Києва.


"Історія цієї ділянки дуже схожа на історію Межигір'я Віктора Януковича. Вона була частиною земель під державними дачами в «Пущі-Водиці». У 2002 році Кабмін розпорядився вилучити в Пущі більше 22 гектарів на користь «Динамо» Київ, а вже в 2003-му більше 6 гектарів з них викупив Віктор Медведчук", - йдеться в повідомленні Громадського.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Печерський райсуд Києва зобов'язав Генпрокуратуру порушити кримінальну справу стосовно Віктора Медведчука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?