Путін прийняв гучне рішення по російським туристам в Туреччині
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін прийняв гучне рішення по російським туристам в Туреччині

Путін прийняв гучне рішення по російським туристам в Туреччині
Джерело:  Кремль

Президент Росії Володимир Путін  підписав указ, який скасовує існуючі обмеження щодо Туреччини.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.


Також Володимир Путін доручив вжити заходів щодо скасування заборони на чартерні перевезення між країнами і обговорити з турецькими колегами механізм зняття економічних обмежень щодо Анкари. Таким чином, для російських туристів знову відкриється можливість відпочивати в Туреччині.


Підписаний указ називається "Про внесення зміни до Указу президента Російської Федерації від 28 листопада 2015 року № 583 «Про заходи щодо забезпечення національної безпеки Російської Федерації і захист громадян Російської Федерації від злочинних та інших протиправних дій і про застосування спеціальних економічних заходів щодо Турецької Республіки" .


Документ набирає чинності з дня офіційного опублікування.


Нагадаємо, раніше  президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган в листі висловив співчуття Володимиру Путіну за збитий літак.


Як повідомляв ONLINE.UA,  посол Росії в Туреччині Андрій Карлов заявляв, що для відновлення відносин з Росією, Туреччина повинна компенсувати вартість збитого російського бомбардувальника Су-24, а також покарати винних у катастрофі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?