Напад на дипломата США в Росії: у Путіна видали дивний коментар
Категорія
Світ
Дата публікації

Напад на дипломата США в Росії: у Путіна видали дивний коментар

Напад на дипломата США в Росії: у Путіна видали дивний коментар
Джерело:  РІА Новини

Американський дипломат, про побиття якого раніше з'явилася інформація, є співробітником ЦРУ і сам напав на правоохоронця, який охороняє посольство США.


Про це заявила офіційний представник МЗС Марія Захарова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


"Відомо, що даний дипломат насправді є співробітником ЦРУ. У ту ніч він, маскуючись, повертався після проведення розвідувальної операції. І то чи сильно перенервував через це, то чи просто хотів проскочити невпізнаним, тому й не став показувати свою дипломатичну картку, а коли його зупинили - розпустив руки", - заявила Захарова.


Нагадаємо, в декількох відомствах США підтвердили інформацію про побиття дипломата людьми у формі Федеральної служби безпеки. Також повідомлялося про отримані травми, що Захарова прокоментувала: "А ось про зламане плече - це з області фантастики".


Також представник МЗС Росії заявила, що американські дипломати нібито самі попросили забезпечити поліцейською охороною будівлю посольства, і закликала США подякувати російському поліцейському, який побив дипломата.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Марія Захарова розкритикувала процес декомунізації в Україні і нахамила українським політикам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?