У мережі з'явилися фото і відео нового бою на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі з'явилися фото і відео нового бою на Донбасі

У мережі з'явилися фото і відео нового бою на Донбасі
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото і відео нового бою, який пройшов 30 червня в районі Докучаєвська і Новотроїцького в  зоні АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення місцевих жителів в соцмережі Twitter.
Користувачі пишуть, що бойовики використовують важку артилерію. Снаряди лягають в районі породних відвалів і в полях навколо міста.
"Докуч&Новотроїцьке: вже 2 години заміс ніштяковий. Крупняк лягав зовсім поруч з Березовим, наші відповідь насипають теж не дріб'язок", - написав користувач з ніком Укрoman.




"Стрілкотня на відвалах. Русня насипає помежи Берези і Н-троїцька мінометом", - додає Кріп Докучаєвський.
Єгор Донецький повідомив: "А в п'ятиповерхівку на мікраш не арта і не міномет прилетів, щось кумулятивне. Танковий або потужний ПТУР, осколків немає, тільки іскри, відмітини".
Крім того, за попередніми даними кілька снарядів потрапили в гаражний кооператив.


Раніше  українські військові розповіли, що з окупованого Докучаєвська і довколишніх сіл по українській Новомихайлівці бойовики практично щодня ціляться з гранатометів і стрілецької зброї, прикриваючись при цьому старими людьми.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?