У Києві власники МАФів зчепилися з поліцією: з'явилися фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві власники МАФів зчепилися з поліцією: з'явилися фото і відео

У Києві власники МАФів зчепилися з поліцією: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

В  районі станції метро "Святошин" в Києві  о п'ятій годині ранку поновився демонтаж МАФів, в результаті чого між правоохоронцями і захисниками наметів відбулися сутички.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112-Україна.

Повідомляється, що обурені власники МАФів вийшли на проспект Перемоги і спробували його перекрити. Вони винесли на дорогу шматок дерева і ящики, а самі схрестили руки, спробувавши створити живий ланцюг. На дорозі почалася тянучка. Поліцейські спробували перешкодити протестувальникам, в результаті чого почалися зіткнення. Люди заявили, що будуть стояти до останнього.
Правоохоронцям вдалося відібрати ті речі, якими люди перекрили дорогу і звільнити її. Зараз вони намагаються не допустити нових перекриттів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  близько двох сотень власників малих архітектурних форм в квітні протестували проти заборони продажу алкоголю в МАФах Києва, через що штурмувати Київраду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?