Білорусь перейшла на нові гроші: в соцмережах скаржаться на їх запах
Категорія
Світ
Дата публікації

Білорусь перейшла на нові гроші: в соцмережах скаржаться на їх запах

Білорусь перейшла на нові гроші: в соцмережах скаржаться на їх запах
Джерело:  Хартія 97

Білорусь з 1-го липня перейшла на нові гроші, тепер, крім купюр, з'являться ще й монети, чого не було за всю новітню історію країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Хартыя 97.
Відзначається, що білоруська валюта втратить одразу чотири нулі. Зменшення номінальної вартості банкнот складе 10 000 разів, тому будуть впроваджені не тільки нові паперові купюри, але і металеві монети, які білоруси можуть пам'ятати тільки по радянському періоду.
Варто зазначити, що користувачі мережі сприйняли деномінацію в Білорусі без особливого захвату, скаржачись на неприємний запах нових купюр.



Sv: "Батькой?"
Volodymyr M: "Значить несправжні. "Гроші не пахнуть".

Георгій: "Ймовірно за роки лежання гроші цвіллю просякли".
Бopoдa Бoцмaнa: "Позаяк 2 рублі це долар, типово буде піти в магаз з однією п'ятіркою і жменею монет. При розрахунку пробуйте монети на зуб".
Бойовий слон: "На шекелі схожі".
Rino: "Краще ніж було, але все одно страшненькі. На пострадянському просторі біда з дизайном бабла".
Раніше повідомлялося, що після виступу президента Білорусі Олександра Лукашенка на Всебілоруських народних зборах в країні почався масовий флешмоб, для якого всі "роздягаються і працюють".


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?