Легендарний Дель Боске пішов із футболу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний Дель Боске пішов із футболу

Легендарний Дель Боске пішов із футболу
Джерело:  online.ua

Знаменитий іспанський тренер Вісенте дель Боске оголосив про відхід зі збірної Іспанії і завершення тренерської кар'єри.
Про це повідомляє ONLINE, UA з посиланням на газету AS.
"Мій контракт діє до 31 липня, але потім я покину збірну Іспанії. Я прийняв це рішення ще до старту Євро-2016. Більше не сидітиму на тренерській лаві. Я залишаю футбол, але якщо чимось зможу допомогти, то зроблю це", - заявив дель Боске.
Наставник Червоної Фурії зазначив, що у нього залишилися хороші відносини з президентом федерації футболу Іспанії Анхелем Марією Вільяром.
"Зроблю так, як мені скаже керівництво федерації, у мене немає до них жодних претензій", - сказав дель Боске.
ДивітьсяІталія шикарно переграла Іспанію в 1/8 фіналу Євро-2016: опубліковано відео


Відзначимо, що дель Боске очолював збірну Іспанії з 2008 року і привів команду до перемог на чемпіонаті світу-2010 і Євро-2012.


Також Вісенте дель Боске двічі вигравав Лігу чемпіонів з мадридським "Реалом" (2000, 2002).


Крім того, дель Боске вигравав з Королівським клубом Суперкубок Європи (2002), чемпіонат Іспанії (2001, 2003) і Суперкубок Іспанії (2001).


Як футболіст зіграв за мадридський "Реал" 445 матчів, в яких забив 30 голів. Діяв на позиції опорного півзахисника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?