При демонтажі МАФів в Києві не пошкодували магазин Roshen: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

При демонтажі МАФів в Києві не пошкодували магазин Roshen: з'явилися фото

При демонтажі МАФів в Києві не пошкодували магазин Roshen: з'явилися фото

Народний депутат і радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерківець розповів, що під час демонтажу незаконних кіосків на території, прилеглій до станції метро «Святошин», був демонтований і магазин Roshen.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата.
«Триває демонтаж всіх незаконних МАФів (малих архітектурних форм - Ред.) на метро «Святошин», мафовики блокували демонтаж і знову перекрили дорогу», - написав він.
Також депутат зазначив, що київська поліція зуміла оперативно розблокувати роботи по демонтажу.
Водночас Білоцерківець підкреслив, що «за фактом, весь опір організовує власник незаконного "ринку" біля метро - мережевик, за нашою інформацією, акція частково проплачена, частково змушують працівників МАФів чинити опір».
«Такі опори повинні принципово долатися, щоб інші мережевики власники незаконних МАФів усвідомлювали, що це марно. Шкода тільки те, що такі інциденти пригальмовують темп», - додав він.
Пізніше в коментарях до повідомлення Білоцерківець відповів обуреним киянам, які дорікали влади в тому, що «всі кіоски зносили технікою, а порошенківський магазин акуратно розбирали».
«Ви помиляєтеся, не дали доступ тракторів, мафовики блокують, довелося вручну розбирати.
І це не "порошенківський магазин", а корпорація Рошен знімає в оренду, маф, який виявився незаконний», - підкреслив депутат.
Крім того, у відповідь на численні звинувачення Білоцерківець опублікував також ім'я мережевика, якому належать кіоски на «Святошин»: «Всі мафи там належать мережевику Олександру Гохману».
Як повідомляв ONLINE.UА, раніше на знак протесту проти знесення кіосків біля метро «Святошин» було перекрито рух проспектом Перемоги, однією з найжвавіших трас Києва.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?