Убитий снайпер з РФ і жертви різанини: озвучені нові втрати бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Убитий снайпер з РФ і жертви різанини: озвучені нові втрати бойовиків ДНР

Убитий снайпер з РФ і жертви різанини: озвучені нові втрати бойовиків ДНР

Українська розвідка зафіксувала чергові втрати серед бойовиків ДНР: в період з 29 червня по 1 липня на Донбасі загинули троє російських військовослужбовців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУР Міноборони України.
"Зафіксовані чергові втрати у з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ. 30 червня ц.р. знищені троє і поранені п'ятеро військовослужбовців розвідувальних підрозділів 11 окремого механізованого полку (Макіївка) і 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, а також 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК, які діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп", - сказано в повідомленні.
Розвідці вдалося встановити, що одним з убитих російських військовослужбовців був снайпер Галкін Олександр Петрович 1981 р.н., який проживав в Нижньогородській області Росії.
Ще троє військовослужбовців отримали поранення в результаті підриву на власній міні. "30 червня ц.р. в результаті підриву на власній міні натяжної дії отримали поранення троє військовослужбовців 3 мотострілецького батальйону 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ВС РФ", - йдеться в повідомленні ГУР.
Крім того, п'яні бойовики влаштували різанину, в результаті чого двоє отримали важкі поранення.
"29 червня ц.р., перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння влаштували різанину і отримали важкі ножові поранення двоє військовослужбовців 12 стрілецького батальйону (Свердловськ) 2 окремої мотострілкової бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ВС РФ", - відзначили в розвідці.
Раніше колишній посол США в Україні Джон Гербст заявив, що російський президент Володимир Путін програє війну на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?