Як Туреччина і Путін використають теракт в Стамбулі: з'явився прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Як Туреччина і Путін використають теракт в Стамбулі: з'явився прогноз

Як Туреччина і Путін використають теракт в Стамбулі: з'явився прогноз
Джерело:  online.ua

Український сходознавець Сергій Данилов прогнозує, що влада Туреччини може використовувати теракти в Стамбулі, що відбулися 28 червня, для нормалізації відносин з президентом Росії Володимиром Путіним.
Про це він заявив в інтерв'ю ONLINE.UA
"Швидше за все, це таки Ісламська держава. Терористична загроза часто посилює владу. Однак Ердогану тепер треба робити якісь кроки для реанімації своєї популярності. Тому що теракти в аеропорту - це все ж провал держави. Можливо, в Анкарі використовуватимуть теракти як привід , щоб нормалізувати відносини з Путіним і виправдати такі кроки. Це під прикриттям мантри про спільну боротьбу з тероризмом", - сказав він.
Нагадаємо, на наступний день після терактів у Стамбулі між президентом Туреччини Реджепом Ердоганом і його російським колегою Володимиром Путіним відбулася телефонна розмова, під час якої сторони підкреслили рішучість вести спільну боротьбу з тероризмом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?