Стали відомі імена російських політтехнологів-кураторів ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Стали відомі імена російських політтехнологів-кураторів ДНР

Стали відомі імена російських політтехнологів-кураторів ДНР
Джерело:  psb-news.org

Волонтери сайту «Миротворець», який займається викриттям бойовиків на Донбасі, а також їхніх пособників, розповіли про російських кураторів, які викликають своїх ставлеників для інструктажів до Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«Справжні імена кремлівських ляльководів, які смикають за нитки своїх маріонеток на Донбасі, поступово, одне за іншим, будуть обов'язково названі. Багатьох з них можна виявити, вивчаючи дампи листування поплічників терористичної організації ДНР, які вже скоро місяць як перебувають у відкритому доступі на сайті ordilo.org», - йдеться в повідомленні.
Після вивчення пошти так званого «міністра інформації ДНР» Олени Нікітіної, яка була зламана українськими хакерами, відкрилося безліч цікавої інформації.
Зокрема, волонтери звернули увагу на такий лист:


Після вивчення цього листування розкрився ланцюжок, який йде знизу догори.
«Спочатку куратор з Москви, власник адреси [email protected], викликає на нараду 24.02.2016 р свого підлеглого Андрія Африку, адреса [email protected], той пересилає лист Олександру, адреса [email protected] - це Олександр Павлович Пашин», - розповіли волонтери.
Також вони звернули увагу на лист на адресу Нікітіної з коментарем «Інфа закрита», а також на посилання з позначкою: «Прізвища з листа рекомендую затерти і забути»:


Волонтери зафіксували імена кремлівських політтехнологів і кураторів медіа з цього листа: Андрій Толмачов, Євген Моруз, Андрій Годнєв, Олександр Пашин.
Раніше вже повідомлялося про те, що політтехнолог Андрій Олексійович Годнєв з команди Владислава Суркова, помічника президента РФ Володимира Путіна, керує кураторами в Луганську.


«Про те, хто такий Євген Моруз, поки сказати важко, а ось Андрій Федорович Толмачов залишив про себе деяку інформацію в поштовій скриньці Нікітіної. З великим ступенем вірогідності можна стверджувати, що це він господар адреси [email protected]. До цього призводить нескладний логічний ланцюжок. У найпершому листі, яке rotorr1 відправив Африці, він пише: "Ти, твій колега по медійці, мін інформації", - тобто Африка один з учасників наради», - відзначили в «Миротворці».
На їхню думку, «колега по медійці, це, очевидно, Олександр Пашин, kashalot74, якому Африка переправив лист Ротора».
Далі, в одному з листів на ім'я Африки називається його повне ім'я - Андрій Федорович:


Крім того, ще один учасник наради - Андрій Федорович Толмачов, який, ймовірно, «тісно пов'язаний з Адміністрацією президента РФ».
«Ось як характеризує його Нікітіна в листі одному зі своїх колег в паралельному "міністерстві":


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ЛНР Ігор Плотницкий зізнався, що його взаємодія з куратором Москви Владиславом Сурковим "не припинялася".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?