Чоловік зробив неймовірний подарунок дружині, яка вилікувалася від раку
Категорія
Відносини
Дата публікації

Чоловік зробив неймовірний подарунок дружині, яка вилікувалася від раку

Чоловік зробив неймовірний подарунок дружині, яка вилікувалася від раку
Джерело:  Huffington Post

Коли Алісса Буске 23 червня завершила свій останній курс хіміотерапії раку молочної залози, її чоловік Бред купив квіти з цієї нагоди.


Як повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням Huffington Post, це був не просто букет.


Бред заручився підтримкою всієї невеликої громади Окленда (штат Небраска), щоб купити 500 троянд і доставити їх в онкологічний центр в Омасі.


"Дружина вразила мене своєю силою, мужністю, і позитивним ставленням, проходячи все це. Я хотів зробити щось особливе в останній день хіміотерапії і показати їй, наскільки великі любов і підтримка її друзів і сім'ї", - розповів Бред.


Чоловік не тільки купив троянди, а й організував збір коштів за допомогою друзів. Їм вдалося зібрати $ 4500, які були перераховані в фонд боротьби з раком від імені Аліси.


"Це те, що круто в маленькому містечку. Коли тобі потрібна підтримка - всі прийдуть на допомогу", - зазначив Бред.


До речі, коли Алісса отримала свої квіти, її дочки і друзі сім'ї роздали букети іншим пацієнтам.


Раніше ONLINE.UA писав про  хлопчика, який відмовився від подарунків на день народження заради пожертви на хоспіс, в якому померла його мама.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?