Загибель співака Сліпака на Донбасі: в мережі згадали про київських акторів-сепаратистів
Категорія
Україна
Дата публікації

Загибель співака Сліпака на Донбасі: в мережі згадали про київських акторів-сепаратистів

Загибель співака Сліпака на Донбасі: в мережі згадали про київських акторів-сепаратистів

Після загибелі на Донбасі оперного співака-добровольця Василя Сліпака українцям нагадали про акторів-сепаратистів, які продовжують працювати в київських театрах.
Нагадаємо, першою про київських акторів-сепаратистів розповіла громадськості театральний критик Ольга Значкова в своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
За словами журналістки Галини Плачинди в Facebook, «Леонід Тітов, артист провідного українського театру - Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки - є відвертим сепаратистом, агітує за ДНР і Путіна і заявляє в соцмережах, що «Україна - штучна, насильно створена держава» , в той час як «артист паризької Опери Бастилія - ​​український патріот, загинув за Україну на передовій російсько-української війни».


Василь Сліпак біля Ейфелевої вежі в Парижі / Facebook
«Перший - почувається дуже комфортно, отримуючи гроші з держбюджету (наші з вами гроші) і продовжує працювати на знищення України. Другий - поклав за Україну своє життя», - нагадала вона.
Також журналіст задається питанням: «чому столичні «тіатрали» як купували, так і купують квитки на спектаклі, в яких грають вороги нашої держави (бо в тій же театральній групі спокійно працює ще одна сепаратистка, заслужена артистка України (!!) Ольга Когут, яка всією душею вболіває за «повстанців ДНР / ЛНР» і проклинає хунту)».


Леонід Титов Фото: Facebook
«Відповіддю на запитання, чому ворогам країни живеться комфортно і ситно в той час, як справжні, а не «фейсбучні» патріоти знищуються навмисно і холоднокровно - стане відповіддю і на питання, чому ми котимося в прірву», - резюмувала вона.
Як раніше повідомляла в своїх відеоблогах на ONLINE.UA театральний критик Ольга Значкова, артистка театру російської драми імені Лесі Українки Ольга Когут поширювала фейки про уявні звірства української армії і агітувала за сепаратистів ДНР-ЛНР.
Також Значкова повідомила і про Леоніда Титова, який в своєму блозі «воює» з Америкою, а серцем - залишається на боці Росії.
Актор-сепаратист постійно постить такі теми, як «Росія придумала і презентувала Суперпотужну нову зброю», «Наша відповідь Пентагону», «Путін всіх переграв» та інші теми, а також риторику в дусі адептів «русского міра».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?