На Донбасі за тиждень загинули десятки росіян: з'явилися фотодокази
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі за тиждень загинули десятки росіян: з'явилися фотодокази

На Донбасі за тиждень загинули десятки росіян: з'явилися фотодокази

За останній тиждень на Донбасі загинуло 30 військовослужбовців  Збройних сил Росії, ще 37 поранені.
Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Скібіцький зазначив, що 60% загиблих російських військовослужбовців припадає на диверсійно-розвідувальні групи, і показав паспорт одного із загиблих російських військових - Олександра Петровича Галкіна, 1981 року народження, з Нижегородської області Росії.



За словами представника української розвідки, такі втрати чинять негативний вплив на морально-психологічний стан особового складу і призводять до дезертирства, в тому числі і серед кадрових російських військовослужбовців. З цієї причини командування російської армії почало вживати заходів для недопущення повернення військових до Росії і створило єдину базу військ на Донбасі.


Протягом останнього тижня також зафіксували 39 випадків порушення Мінських домовленостей по пункту про відвід зброї, одним з яких є виявлення 39 танків, 53 артилерійських систем і САУ, 22 "Градів" і "ураганів" в 15-км зоні.
Вадим Скібіцький додає, що РФ продовжує поставляти зброю, - за тиждень було доставлено не менше 1100 тонн пального, понад 260 тонн боєприпасів і озброєння, 10 "Градів", не менше 20 танків, 17 бронемашин.
За його словами, за тиждень було скоєно 393 обстрілів, в тому числі з артилерії 122 і 152 мм.
Також Скібіцький показав фотографії знайденого в зоні АТО військового обладнання, виготовленого в Росії, яке, за його словами, є на озброєнні тільки російської армії.



Як повідомляв ONLINE.UA, в розвідці зазначили, що бойовики на Донбасі через низьку зарплату відчувають брак складу і продовольства, а на Луганщині командування бойовиків організувало нелегальну мережу торгівлі алкоголем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?