Українські зірки колоритно погуляли на весіллі у Нікітіна: з'явилися фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українські зірки колоритно погуляли на весіллі у Нікітіна: з'явилися фото

Українські зірки колоритно погуляли на весіллі у Нікітіна: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото, як зірки української естради погуляли на  весіллі у музичного продюсера Юрія Нікітіна і співачки Ольги Горбачової.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на JetSetter.ua.
Друзі та колеги зоряної пари приїхали в замок "Радомисль", де проходили урочистості, щоб розділити з молодятами значущий для них день.
Підопічна Юрія Нікітіна Даша Астаф'єва, на відміну від своїх колег з групи "НеАнгели", які відвідали захід зі своїми половинками, прийшла сама.
Співачка, яка звикла епатувати, з'явилася на святі в стриманій сукні з квітковим принтом. Однак незмінним залишилося глибоке декольте.


У числі запрошених відзначилася і колишня кохана Юрія - Ірина Білик, яка прийшла з сином Глібом.


Весілля проходило в рамках українських народних традицій. Незаміжні дівчата пускали по воді свічки в пошуках судженого-рядженого, а Юрій і Ольга ділили коровай і виконували традиційні весільні обряди.



Відзначимо, Ольга постала на весіллі в білій сукні з фатою, а її чоловік Юрій - в пісочному костюмі і в білосніжній сорочці з жабо.


А розважала публіку Вєрка Сердючка, яка з'явилася вже після заходу сонця зі своїми хітами.


Нагадаємо, в середу, 29 червня, музичний продюсер Юрій Нікітін і співачка Ольга Горбачова розписалися в Печерському РАГСі Києва, а весільна церемонія відбулася 30 червня.

Асія Ахат



Слава і Едгар Камінські



Катя Осадча



Сніжана Єгорова з донькою









Віка (НеАнгели) з майбутнім чоловіком Іваном Стрижаковим



Олена і Руслан Бернацький з донькою


























































































Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?