Росія дала Україні санкційну "відповідь"
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія дала Україні санкційну "відповідь"

Росія дала Україні санкційну "відповідь"
Джерело:  Сайт уряду Росії

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв підписав постанову на виконання указу президента РФ Володимира Путіна від 29 червня про продовження продовольчого ембарго.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт уряду РФ.
Глава російського уряду пояснив, що рішення про продовження ембарго на півтора року прийнято для забезпечення вітчизняним виробникам "найбільш сприятливих і передбачуваних умов роботи".
"Розраховуємо, що сільгоспвиробники активно скористаються ситуацією, що склалася, зможуть здійснити свої інвестиційні плани, прогнозуючи потреби російського ринку, закордонних ринків продовольства, і, відповідно, на цьому ринку зможуть отримати більш міцні позиції", - заявив Медведєв.
Відзначається, що санкційний список товарів і країн не змінився. Термін дії продовольчого ембарго відносно США, країн Євросоюзу, Канади, Австралії, Норвегії, України, Албанії, Чорногорії, Ісландії та Ліхтенштейну продовжили до 31 грудня 2017 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у відповідь на продовження продовольчого ембарго в Росії Мінекономрозвитку України запропонувало продовжити дію українських контрсанкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?