Нардеп потрапив у серйозну ДТП: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп потрапив у серйозну ДТП: з'явилися фото і подробиці

Нардеп потрапив у серйозну ДТП: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  online.ua

Український нардеп від фракції "Блок Петра Порошенка" Олег Барна потрапив в дорожньо-транспортну пригоду неподалік від міста Ізюм Харківської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата.
"Сьогодні о 3.00 ночі перед Ізюмом, за 130 км від Харкова, повертаючись із зони АТО, потрапили в ДТП на блокпосту, в'їхавши в бетонні блоки, прикриті автогумою, якими до половини перегородили дорогу і повністю перекрили смугу, якою ми їхали", - написав Барна.
Відзначається, що перед блокпостом не було встановлено світлових або попереджувальних знаків, а правоохоронці, які прибули на місце події, "тільки сказали, що ми не перші, хто в'їхав в бетонну огорожу".
В аварії постраждав автомобіль, сам нардеп з пасажиром "обійшлися синцями і подряпинами".


"Це просто «звіздець», друзі, бо якщо на передку не вбили, то на дорозі убитися можна із-за халатності та непрофесійності посадовців, котрих для профілактики потрібно відправити таки на курси в АТО, на передок, для виховання в них елементарної поваги до свого народу, відповідальності до своїх обов’язків, виховання гідності до своєї посади і звання. Ось таке реформування «на асфальті»", - прокоментував подію депутат.
Олег Барна опублікував фото з місця ДТП:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Кіровоградській області сталася ДТП, в якій автомобіль СБУ зіткнувся з іншим автомобілем. Загинули три людини.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?