США завдали нового економічного удару по Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

США завдали нового економічного удару по Росії

США завдали нового економічного удару по Росії
Джерело:  РБК

До санкційного списку США увійшли КБ "Кунцево" з Москви, КБ машинобудування з Коломни і 150-й авіаремонтний завод з Калінінграда.
Про це йдеться в повідомленні Держдепартаменту США, яке буде опубліковано 5 липня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
Також США продовжили запроваджені у вересні 2015 року санкції по відношенню до КБ приладобудування з Тули і НПО машинобудування. Санкції поширюються також на дочірні і афільовані структури зазначених організацій.
Компанії РФ підозрюються в постачаннях Ірану, Північній Кореї і Сирії заборонених технологій, які можуть бути використані для виробництва зброї масового ураження і ракетної техніки.
Крім російських підприємств, впроваджені обмеження проти "Белвнешпромсервис" з Білорусі. Загалом у списку санкцій вказано більше 40 фізичних та юридичних осіб з Китаю, Іраку, Ірану, Малайзії, Північної Кореї, Судану, Сирії і Уганди.
Дія санкцій розрахована на два роки, при цьому урядовим відомствам США забороняється вступати в контрактні відносини із зазначеними структурами, надавати їм допомогу і поставляти товари, послуги або технології, зазначені у відповідних переліках.
Як повідомляв ONLINE.UA 1 липня Єврорада продовжила економічні санкції проти Росії, впроваджені через агресію на Донбасі, ще на півроку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?