Порошенко розповів, про що двічі в червні говорив з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розповів, про що двічі в червні говорив з Путіним

Порошенко розповів, про що двічі в червні говорив з Путіним

Протягом червня  президент України Петро Порошенко  двічі говорив з російським президентом Володимиром Путіним.


Про це глава держави заявив в інтерв'ю болгарському телеканалу bTV, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


Порошенко відзначає, що обидві розмови були повністю присвячені звільненню українських заручників, які утримуються на окупованих територіях Донбасу і в Росії.


"Десятки українців були арештовані і знаходяться в тюрмах Російської Федерації тільки тому, що вони мають українські паспорти. Сотні українців перебувають в підвалах на окупованих територіях в якості заручників злочинної влади", - зазначив президент.


"Ми вимагаємо дотримання Мінських домовленостей, в тому числі і щодо невідкладного звільнення заручників", - додав Петро Порошенко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Україні запропонували бойовикам так званої ДНР обміняти вісьмох затриманих під Широкино бойовиків на полонених українців.


Пізніше  бойовики відповіли, що згодні на обмін полоненими тільки за умови амністії та використання формули обміну "всіх на всіх".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?