Офіційно підтверджено російський слід в стамбульському теракті
Категорія
Світ
Дата публікації

Офіційно підтверджено російський слід в стамбульському теракті

Офіційно підтверджено російський слід в стамбульському теракті
Джерело:  МЗС Киргизстану

З'явилося офіційне підтвердження того, що  двоє з трьох терористів-смертників, які влаштували теракт в аеропорту Стамбула 28 червня, мали паспорти громадян Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Міністерства закордонних справ Киргизстану.


"Відповідно до інформації Генконсульства Киргизької Республіки в місті Стамбул на поточний момент, офіційна влада Туреччини встановила особи двох терористів, які вчинили вибух в міжнародному аеропорту "Ататюрк" в місті Стамбул 28 червня. Ними виявилися Ракім Булгаров і Вадим Османов, у яких були паспорти громадян Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.


При цьому, ймовірним  організатором теракту був терорист з Північно-Кавказького регіону Росії Ахмет Чатаєв.


Нагадаємо, в ніч на середу головний міжнародний аеропорт Стамбула, аеропорт ім. Ататюрка, став об'єктом атаки терористів-смертників.  В результаті теракту загинули 44 людини, ще 239 отримали поранення.


Як повідомляв ONLINE.UA,  влада Туреччини може використовувати теракти в Стамбулі для нормалізації відносин з президентом Росії Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?