Луценко зробив гучну заяву про Україну і катастрофу
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко зробив гучну заяву про Україну і катастрофу

Луценко зробив гучну заяву про Україну і катастрофу
Джерело:  online.ua

Глава Генеральної прокуратури України Юрій Луценко  розповів, що Україна може розлетітися в разі проведення дострокових виборів.


Про це Генпрокурор розповів в рамках представлення нового керівника прокуратури Херсонської області Віталія Тригубенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря Луценка Лариси Сарган.


"Країна стоїть на дуже небезпечному рубежі. Ще кілька місяців тому дострокові президентсько-парламентські вибори були фактично реальністю. Я глибоко переконаний - як людина, як громадянин - що дострокові вибори призведуть до катастрофи в цій крані. Якщо ми зараз отримаємо чергове внутрішнє обурення - країна може розлетітися", - зазначив глава Генпрокуратури.


"Ми прийняли багато законів, зокрема антикорупційне законодавство - одне з найжорсткіших у Європі, але практики немає. Люди «клюють» на ідеї позачергових виборів тільки тому, що вони не бачать змін, особливо в гарну сторону. Країна може вистояти в цей надзвичайно важкий період трансформації, якого не уникла жодна країна, ми повинні пройти цей чорний тунель. ми повинні показувати людям, що влада змінюється і змінює ситуацію", - продовжив Луценко.


На його думку, першочерговим завданням є відновлення довіри населення до правоохоронної системи. "Я відповідаю за прокуратуру. Але я вже не Луценко 99-го року, який вірив, що Кучму геть і все буде нормально. Я пройшов багато університетів, я багато бачив. Я не збираюся всіх одним махом зняти для популізму і сказати, що все буде нормально. Ми змінюємо систему. Я прошу залишатися прокурорів, які хочуть мінятися і працювати. прошу бізнес-прокурорів піти самостійно, відійти і дати шанс робочим конячкам, на яких всі їздили, але не давали зростання", - резюмував Генпрокурор.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Юрій Луценко призначив нового прокурора Миколаївської області Тараса Дунаса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?