У Росії розповіли про втрачений шанс вдарити по Путіну
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли про втрачений шанс вдарити по Путіну

У Росії розповіли про втрачений шанс вдарити по Путіну
Джерело:  online.ua

Російська об'єднана коаліція опозиціонерів могла завдати помітного удару по Кремлю і президенту РФ Володимиру Путіну, але прогавила свій шанс.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів російський соціолог Ігор Ейдман.
«Думаю, що шанс вже упущений. Була "Демократична коаліція" Навального і Касьянова, яка могла підняти великий шум і движуху на виборах», - підкреслив він.
Експерт додав, що «демократичну коаліцію в Думу не пустили б, але вони могли реально претендувати на успіх, а владі довелося б знімати коаліцію в останній момент і дуже грубо, а це викликало б певне загострення політичної ситуації в країні».
«Але коаліція розкололася і навряд чи зможе реально протистояти владі на виборах», - додав він.
За словами Ейдмана, влада чинить потужний тиск на російську опозицію, заважаючи їй розвиватися і примушуючи до розколу.
«У цій ситуації люди заганяються в стан, коли їм важко працювати і співпрацювати. Конфлікти і розколи багато в чому викликані тиском Кремля. Розкол "Демократичної коаліції" спровокований відомими інформаційними провокаціями», - резюмував він.
Більше читайте в інтерв'ю Ігоря Ейдмана на ONLINE.UA: Режим Путіна може впасти раніше, ніж всі очікують - російський соціолог.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?