Біля обложеного суду з командиром "Айдара" сталася бійка: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Біля обложеного суду з командиром "Айдара" сталася бійка: з'явилося відео

Біля обложеного суду з командиром "Айдара" сталася бійка: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Біля будівлі Печерського районного суду Києва, який ухвалив заарештувати засновника батальйону "Айдар" Валентина Лихоліта (позивний «Батя»), сталася бійка.
Про це повідомив народний депутат Ігор Мосійчук, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.
«Під Печерний суд приперся нардеп-тушка Сергій Мельничук і почав звинувачувати комбата "Батю" в мародерстві, а народних депутатів, які його захищають, в роботі на регіонала Бойка», - заявив він.
За словами Мосійчука, «це говорить тварюка, яка, прикриваючись мандатом нардепа в інтересах Льовочкіна разом з Каськівим віджимала Миргородський завод продтоварів «Калинка»... коротше, спочатку патріоти кричали йому "Ганьба", а потім побили».
Пізніше Мосійчук додав, що «до заблокованого Печерського суду підтримати "Батю" прибули народні депутати Євген Дейдей, комбат "Київ-1" і В'ячеслав Костянтинівський, а також легендарний Євген Терехов, "Титановий Джексон".

Увага! Відео містить нецензурну лексику!


Також стало відомо, що активісти, які блокували вивіз Лихоліта в СІЗО, перекрили автомобільний рух по Хрещатику, повідомляє УНН.
"Ми стоїмо тут, поки що нашого командира не випускають. Це безстрокова акція... Кожен з нас бере на себе цю відповідальність", - сказав один з активістів.
У свою чергу, народний депутат Єгор Соболєв оголосив, що група нардепів на чолі з Павлом Костенком поїхала до Генпрокурора Юрія Луценка вимагати, щоб ГПУ просила суд змінити запобіжний захід для Лихоліта.
Також Соболєв заявив, що буде організована група автолюбителів для поїздки в маєток президента України.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше волонтер розповіла про жорсткі звинувачення на адресу командирів "Айдара" і закликала не вірити в їхній патріотизм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?