Крим відчув ніж у спині: соцмережі висміяли наплив росіян до Туреччини
Категорія
Світ
Дата публікації

Крим відчув ніж у спині: соцмережі висміяли наплив росіян до Туреччини

Крим відчув ніж у спині: соцмережі висміяли наплив росіян до Туреччини
Джерело:  online.ua

Після потепління  відносин президента Росії Володимира Путіна і турецького лідера Реджепа Ердогана, а також дозволу для громадян РФ відпочивати в Туреччині, ця країна виявилася головним туристичним напрямком для росіян, а інтерес до відпочинку в Криму знизився втричі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
За даними сервісу «Яндекс.Путешествія», Туреччина виявилася лідером за запитами на придбання туристичних турів, які виросли в чотири рази. При цьому відпочинок в окупованому Криму став цікавити росіян втричі менше.
Тим часом в соцмережах відверто потішаються над кримчанами, які підтримали російську анексію півострова.







Користувач за допомогою фотошопу змінив відому фотографію воріт німецького концтабору, на яких було написано "Праця звільняє".

Крім того, росіянами пригадали роман Оруелла "1984".



Також прокоментував зміни і російський блогер і журналіст Аркадій Бабченко в своєму Facebook: "Товариш Ердоган! А ви не могли б встромити ніж у спину ще раз? А то мені тут на самоті дивитися, як наші громадяни їдуть веселитися на ваших пляжах чота нерадісно. ... Можна ящик горілки і всіх назад?"


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

західні ЗМІ висунули свою версію пояснень, чому Туреччина несподівано вирішила помиритися з Росією

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?