Українська співачка розповіла про політичний пункт російського контракту: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка розповіла про політичний пункт російського контракту: опубліковано відео

Українська співачка розповіла про політичний пункт російського контракту: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Екс-учасниця популярного гурту "ВІА Гра"

українська співачка Ольга Романовська, яка нещодавно стала ведучою "Ревізорро", розповіла про роботу на російському телешоу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

"Світське життя"

.


Романовська дала інтерв'ю Каті Осадчій, де розповіла, що вона очікувала, що її критикуватимуть через те, що вона - українка.


"Думала, що перше, за що мене будуть зачіпати, це за те, що я українка. На мій подив, про це або не знають, або ... Я ще жодного разу не чула на свою адресу докорів, що я українка", - поділилася співачка.


На запитання ведучої, чи не думала вона про те, що дві країни перебувають в стані війни, а вона погоджується там працювати, Романовська відповіла, що в її контракті є з цього приводу певний пункт.


"Я про це думала, але в контракті прописані деякі моменти політичні, які мене не зобов'язують до територіальних ... як же це сказати ...", - не закінчила думку співачка.


Також Ольга додала, що не проводитиме ревізії в Криму.



Відзначимо, телепроект "Ревізорро" є повним аналогом програми, яку вела на "Новому каналі" Ольга Фреймут.


Як повідомляв ONLINE.UA,

екс-учасниця "ВІА Гри" Віра Брежнєва взяла участь в благодійному аукціоні Олени Пермінової, де стала особливим лотом - "другом на вечір", який був проданий за рекордні $25 тисяч

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?