Українські втрати і загиблі бойовики: у Порошенка озвучили цифри за добу
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські втрати і загиблі бойовики: у Порошенка озвучили цифри за добу

Українські втрати і загиблі бойовики: у Порошенка озвучили цифри за добу
Джерело:  mediarnbo.org

Протягом доби 1 липня під час обстрілів в зоні АТО на Донбасі загинув один український військовий, ще двоє отримали поранення.
Про це повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інформаційний центр РНБО.
"За минулу добу в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення. Цих втрат українські війська зазнали на донецькому напрямку - сталося це під час обстрілів», - розповів він.
Водночас Лисенко повідомив, що за той же час на Донбасі була зафіксована загибель п'яти бойовиків і поранення семеро.
"Втрати ворога за минулу добу - загинули п'ять і поранено сім окупантів зі складу п'яти підрозділів ворога. Найбільші втрати ворог зазнав зі складу так званого "9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти", який дислокується в Новоазовську і діє на маріупольському напрямі" , - резюмував спікер.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше радник президента України, директор Центру стратегічних досліджень Володимир Горбулін заявив про збереження загрози масштабної війни з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?