Соцмережі шокували ціни в їдальні НБУ: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Соцмережі шокували ціни в їдальні НБУ: опубліковано фото

Соцмережі шокували ціни в їдальні НБУ: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося фото чека з їдальні Національного банку України, ціни в якому вразили користувачів соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на співтовариство Facebook "Я люблю Київ".
У чеку зазначено, що вартість квасоляного супу з грибами, рису і салату з білокачанної капусти складає 4,81 грн.
"Ви голодні і хочете пообідати? Кафе? Ринок? Домашня їжа? Ні! Їдальня Національного банку України!", - відзначили в співтоваристві.



Користувачі соцмереж обурилися в зв'язку із зазначеними в чеку цінами, доходами працівників Нацбанку і доступністю такого харчування для інших.



В'ячеслав Грушко

: "Тепер зрозуміло, чому у них такі пики, як в моїх свиней, 20 років тому! Висівки були в ту ж ціну)))"


Іван Григор'єв

: "Пропоную на території Національного банку зробити їдальню загального користування, і люди ситі і грошей зароблять..."



Павло Пилипенко

: "На жаль, це традиція. Держструктури дотуються з бюджету, в тому числі їдальнею Нацбанку, ВР та Адміністрації Президента. Це типовий совок і він до цих пір живий".



Так

Малюк Інга

підкреслила: "Дуже соромно, коли стільки нужденних людей похилого віку. Сьогодні, недалеко від центрального вокзалу сиділа літня, глибоко інтелігентна жінка і продавала своє взуття. В очах такий сум ... Я підійшла і тихенько дала їй в руку гроші, в її очах було стільки подяки і в той же час жалю .. Я пішла з грудкою біля горла, в її погляді було те ж саме. Якби кожен банкір і депутат нагодував хоч би одного злиденного на день, світ став би добрішим. Ці їдальні були, є і будуть - поки їх будуть дозволяти!"


Оксана Ровенець

: "Я взагалі не розумію, якій ... нерозумній людині спало на думку давати владі якісь пільги? У неї повинна бути зарплата на рівні середньостатистичної, і харчування на тому ж рівні. ТОДІ вони будуть відчувати НАРОД, його проблеми! І в депутати тоді б йшли тільки за покликом серця, а не вовки в овечій шкурі!"


Деякі користувачі також відзначили, що непогано було б запровадити таке ж співвідношення ціни і якості харчування в освітні установи.



Марина Олійник підкреслила: "У школі і дитсадку дорожче обіди", а Надія Харченко додала: "Щоб стільки обіди в садках і школах коштували ..."



Як повідомляв ONLINE.UA, Надія Савченко розповіла, що через високі ціни одягається в секонд-хенді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?