Український співак постраждав від рук злодіїв
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український співак постраждав від рук злодіїв

Український співак постраждав від рук злодіїв
Джерело:  online.ua

Український співак Вадим Олійник став жертвою злодіїв в одному з київських торгових центрів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Анни Браженко.
Кохана Вадима Анна розповіла на своїй сторінці в соцмережі, що під час прогулянки по ТЦ Ocean Plaza у Олійника вкрали гаманець з документами і грошима із заплічника.
Передплатники Браженко поділилися своїм сумним досвідом:
"У мене теж недавно", "Я теж чула не раз що дістають гаманці біля входу в Оушен", "Якщо тобі стане легше, у мене сперли гаманець з шафки КСК під час треньки", - пишуть користувачі.
Нагадаємо, Вадим Олійник - колишній учасник групи "ДіО.фільми", навесні минулого року повідомив про запуск сольного проекту OLEYNIK. Одразу ж був представлений перший сингл "Zabavnaya". У 2015 році співак встиг дати сольний концерт в одному з нічних клубів і записати такі пісні, як: "ZASYNAY", "ЗАПОЙ" і "Реалізм".
Відзначимо, в 2011 році Вадим Олійник знімався в містичному серіалі «Щоденники Темного».
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, відомий український співак Макс Барських став жертвою зловмисників, його орендована квартира на Андріївському узвозі в Києві була пограбована.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?