У Лондоні противники Brexit вийшли на "Євромайдан": опубліковані фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Лондоні противники Brexit вийшли на "Євромайдан": опубліковані фото і відео

У Лондоні противники Brexit вийшли на "Євромайдан": опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

У столиці Великобританії активісти влаштували акцію протесту "Марш за Європу" проти виходу країни з Європейського союзу, який повинен відбутися за результатами минулого референдуму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінці акції в Facebook.
Учасники маршу ходили 2 липня вулицями Лондона з метою вплинути на парламент, щоб він запобіг виходу країни з ЄС.
"Ми можемо запобігти "Brexit"... Ми можемо озброїти парламент всім, що йому потрібно, щоб прийняти розумні рішення і переглянути "Brexit". Влада все ж належить народу, і ми можемо змінити стан справ, якщо будемо небайдужі і організовані", - йдеться у повідомленні організаторів маршу.
У мережі з'явилося відео і фотографії акції:


Відео: Twitter/BBC News


Фото: Twitter/Укрінформ


Нагадаємо, в листопаді 2013 року в Україні почався Євромайдан, в рамках якого українці виступали проти скасування підготовки підписання угоди про асоціацію України з Євросоюзом.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Європарламенті заявили, що Великобританія може вийти з Євросоюзу вже у вересні, запустивши процедуру статті 50 Договору про ЄС

.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?