Соратники командира "Айдара" перекрили Хрещатик наметом: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Соратники командира "Айдара" перекрили Хрещатик наметом: з'явилося фото

Соратники командира "Айдара" перекрили Хрещатик наметом: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У центрі Києва, на Хрещатику, протестуючі проти арешту засновника батальйону "Айдар" Валентина Лихоліта на прізвисько "Батя" встановили перший армійський намет.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста Левка Стека.
"Інтерфакс-Україна" відзначає, що цей намет вранці був принесений до будівлі Печерського районного суду Києва, а зараз встановлений ​​навпроти виїзду з двору суду.
Згідно з даними УНІАН, активісти на проїжджій частині Хрещатика поставили стіл і закликають громадян підходити і записуватися в громадську варту. Учасники заходу також просять людей записуватися в волонтери.
При цьому автомобільний рух на ділянці автодороги між Бессарабською площею і вулицею Богдана Хмельницького відсутній. Патрульні поліції перенаправляють рух автотранспорту в об'їзд заблокованої ділянки.
Нагадаємо, 2 липня Печерський райсуд Києва заарештував на 2 місяці без права застави Валентина Лихоліта з позивним "Батя". У свою чергу народні депутати та активісти заблокували зал Печерського райсуду і не дали вивезти Лихоліта в СІЗО.
Наразі прихильники комбата "Айдара" також продовжують блокувати Печерський райсуд як зовні, так і всередині будівлі. Вирішуються технічні питання проведення засідання Апеляційного суду.
Як повідомляв ONLINE.UA, заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко планує взяти на поруки Лихоліта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?