Справа командира "Айдара": колишній луганський губернатор видав жорсткий коментар
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа командира "Айдара": колишній луганський губернатор видав жорсткий коментар

Справа командира "Айдара": колишній луганський губернатор видав жорсткий коментар
Джерело:  online.ua

Екс-губернатор Луганської області, а нині заступник міністра у справах окупованій території і тимчасово переміщених осіб Георгій Тука жорстко прокоментував справу засновника батальйону "Айдар" Валентина Лихоліта, щодо якого 2 липня в Печерському районному суді Києва прийняли рішення про арешт.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Туки.
Заступник міністра звернувся до тих, хто шукає правду, журналістів з порадою їхати на схід України і припинити дзвонити йому з проханням про коментарі.
"Якщо вас влаштовує ситуація, коли з бандитів роблять героїв, коли з мародерів роблять захисників, коли з алкашні, яка просиділа весь термін в ямі, роблять "наших хлопчиків", коли із злочинців роблять нардепів - тоді збирайте "коментарі". Але, якщо ви поїдете "на землю", якщо вам вдасться викликати людей на відверту розмову, тоді ви і почуєте і про зниклих жителів, і про "віджаті" фермерські врожаї, і про зниклу сільськогосподарську техніку, і про взяття в полон за викуп, і про контрабанду ... Багато чого почуєте! Щоб ви все це витримали ... ", - написав Тука.
"І не треба мені розповідати, мовляв, це ж війна ... Так, це - жорстока кровопролитна війна! Але злочинами займається незначна меншість тих чоловіків, які захищають нас. Мізерна, в порівнянні з усім особовим складом! Але, треба ж розуміти: "ганьба" армійців не я зі своїми розповідями про правду, а саме ця нечисленна гидота зі своїми вчинками!", - додав колишній губернатор.
Відзначимо, в пості Георгія Туки не називаються імена, однак про що йде мова, зрозуміло з коментарів, а також з попередніх постів Туки, де він, зокрема, цитував волонтера Ольгу Решетилову.
Як повідомляв ONLINE.UA. Печерський райсуд Києва заарештував Валентина Лихоліта на 2 місяці без права застави. У свою чергу, народні депутати та активісти заблокували зал Печерського райсуду і не дали вивезти Лихоліта в СІЗО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?