Фіналістка "Холостяка" стала співачкою: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фіналістка "Холостяка" стала співачкою: опубліковано відео

Фіналістка "Холостяка" стала співачкою: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Найноровливіша учасниця шостого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Анетті Жернова відкрила в собі співацький талант.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал фіналістки.
Анетті розмістила в мережі відео, в якому вона, перебуваючи в звукозаписної студії, виконує пісню про кохання.
Також починаюча співачка на своїй сторінці в Instagram оголосила про музично-поетичну вечірку з кумедною назвою #кукуняпоєхалапаті.
"Буде виступати інді-рок група Fun Service, і не тільки - ви також почуєте на вечірці мене. Поруч зі мною будуть мої дівчатка - мої подружки з проекту", - розповіла Анетті.


Нагадаємо, Анетті вийшла до фіналу телешоу "Холостяк-6" на українському телеканалі. Але головний герой Іраклі Макацарія вибрав Альону Лесик в якості потенційної супутниці життя.
Як повідомлялося раніше на ONLINE.UA, головний герой першого "Холостяка", хореограф і танцюрист Максим Чмерковський показав зворушливе фото, чим підтвердив, що вони з дружиною Петою Маргатройд чекають появи на світ первістка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?