Бійці "Правого сектора" виступили з гучною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці "Правого сектора" виступили з гучною заявою

Бійці "Правого сектора" виступили з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Частина бійців "Правого сектора" переходить на контрактну службу в Збройні сили України.
Про це заявив командир 1-ї окремої штурмової роти Добровольчого українського корпусу "Правий сектор" (ДУК ПС) Олександр Карась, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.
Карась зазначив, що рішення про перехід бійців прийнято командуванням ДУК ПС, і він сам буде безпосередньо керувати бійцями, які перейдуть в ЗСУ.
"Мета - створення боєздатного, професійного підрозділу, в рамках правового поля України, який буде кінцевою ланкою структури ДУК ПС і підготовка кадрів для реформування ЗСУ", - написав член ПС.
"Нагадую всім крикунам, що весь тягар цієї війни тягне на собі армія і тому ми, справжні патріоти, зобов'язані вступати до її лав і на ділі, а не на словах, захищати Україну. Слава Нації!", - додав Олександр Карась.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в результаті артилерійського обстрілу в зоні АТО на Донбасі загинуло кілька бійців "Правого сектора".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?