Розслідування загибелі MH17: з Росією збираються говорити серйозніше
Категорія
Україна
Дата публікації

Розслідування загибелі MH17: з Росією збираються говорити серйозніше

Розслідування загибелі MH17: з Росією збираються говорити серйозніше

У Москву приїде міжнародна слідча група з вивчення обставин  падіння малайзійського Boeing МН17 на Донбасі 17 липня 2014 року.


Про це з посиланням на виступ керівника голландської делегації на сесії Парламентської асамблеї ОБСЄ в Тбілісі заявив глава російської делегації Микола Ковальов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


"Через тиждень-два збирається прибути в Москву міжнародна комісія, яка займається розслідуванням, з тим щоб встановити прямий контакт з російськими представниками - їх хочуть залучити до розслідування цього інциденту", - сказав Ковальов.


Також він розповів, що голландська делегація ПА ОБСЄ "наполегливо говорить про необхідність створення міжнародного трибуналу для розгляду питання про збитий "Боїнг", а в ході виступу в Тбілісі голландський представник підкреслив, що Росія передала не всю інформацію, що стосується падіння МН17.


Нагадаємо, на борту Boeing МН17 знаходилися 298 чоловік, всі загинули.


Як повідомляв ONLINE.UA, Федеральна служба захисту конституції Німеччини  звинуватила спецслужби Росії в скоєнні хакерської атаки на комп'ютери Ради безпеки Нідерландів з метою отримання матеріалів слідства у справі збитого Boeing рейсу МН17 на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?