Поліція зайнялася наметом, що перекрив рух на Хрещатику: з'явилися нові фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Поліція зайнялася наметом, що перекрив рух на Хрещатику: з'явилися нові фото

Поліція зайнялася наметом, що перекрив рух на Хрещатику: з'явилися нові фото

Поліцейські проводять дослідчу перевірку щодо  перекриття вулиці Хрещатик в Києві тими, що виступають проти арешту засновника батальйону "Айдар" Валентина Лихоліта.


Про це заявили у відділі комунікації  Національної поліції України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Нацполіціі в Києві.


Центральна вулиця столиці перекрита для руху транспортних засобів приблизно з 11:30. На виїзді з двору Печерського районного суду протестуючі встановили намет.


"Відомості відповідним чином зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління міліції. На місці події працює слідчо-оперативна група. Після проведення попередньої перевірки правоохоронці нададуть правову оцінку події. Патрульні поліції направляють автомобілі в об'їзд цієї ділянки дороги", - йдеться в повідомленні .



Нагадаємо, активісти поставили стіл на проїжджій частині Хрещатика і закликають громадян підходити і записуватися в громадську варту. Учасники заходу також просять людей записуватися в волонтери.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Печерський райсуд Києва прийняв рішення про арешт Валентина Лихоліта на термін в два місяці без права застави. У свою чергу  народні депутати та активісти заблокували зал Печерського райсуду і не дали вивезти Лихоліта в СІЗО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?