Саакашвілі оригінально вчинив з конфіскованими велосипедами: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі оригінально вчинив з конфіскованими велосипедами: опубліковано відео

Саакашвілі оригінально вчинив з конфіскованими велосипедами: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі  роздав контрабандні велосипеди малозабезпеченим дітям.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови Одеської ОДА.


"Віддаємо дітям велосипеди. Ми опублікуємо поіменний список всіх соціально незахищених дітей, кому будуть передані декілька тисяч велосипедів безкоштовно!", - Написав Саакашвілі.



Користувач мережі Оксана Камішанская прокоментувала цю подію наступним чином: "Генацвале) пора за Лексуси братися)))".


Андрій Каменський, в свою чергу, дав іншу пораду: "Віддайте частину велосипедів патрульним!!!! Не варто витрачати наші гроші на закупівлю, коли є 11 тисяч конфіскованих велосипедів!!!!"


Андрій Малуша: "Звичайно йому треба попіаритися зі злиденним народом".


Нагадаємо,  контрабандні велосипеди були раніше вилучені в Одесі. Глава Державної фіскальної служби Роман Насіров хотів знищити всі 11 400 велосипедів, що розлютило одеського губернатора.


"Про яке знищення 11 тисяч велосипедів йдеться? Ви з глузду з'їхали, чи що? Не смійте навіть пальцем їх чіпати! Ми знайдемо спосіб передати їх дітям!", - Заявив тоді Саакашвілі і опублікував фотожабу, де ведмідь в купальнику і з обличчям Насірова катається на триколісному велосипеді.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Саакашвілі і екс-заступник Генерального прокурора Давид Сакварелідзе заявили про створення нової політичної сили, здатної привести Україну до змін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?