Справа командира "Айдара": активісти вирушили додому до Порошенка: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа командира "Айдара": активісти вирушили додому до Порошенка: опубліковані фото

Справа командира "Айдара": активісти вирушили додому до Порошенка: опубліковані фото

Активісти, які виступають проти рішення суду у справі засновника батальйону "Айдар" Валентина Лихоліта, попрямували додому до президента України Петра Порошенка.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


Таким чином  активісти, які раніше перегородили рух транспорту на Хрещатику встановленим наметом, сподіваються прискорити розгляд апеляції щодо обраного для Лихоліта запобіжного заходу.


Відзначається, що від Печерського суду в напрямку Конча-Заспи вирушило близько 10 автомобілів з активістами.


Тим часом,  УНН  повідомляє, що в Печерському районному суді Києва почалася відеоконференція з Апеляційним судом з розгляду апеляції правозахисників Лихоліта. За словами адвоката Андрія Мамалиги, сторона захисту буде просити суд про обрання будь-якого заходу, не пов'язаного з позбавленням волі.


Перед початком розгляду апеляції з засудженим поспілкувався  Генеральний прокурор України Юлій Луценко, який в терміновому порядку виїхав з Херсона до Києва, щоб бути присутнім на розгляді справи.



Як повідомляв ONLINE.UA, після того, як суд прийняв рішення про арешт Лихоліта на два місяці без можливості внесення застави,  активісти почали вимагати в Порошенко ліквідувати Печерський суд.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?