Парубій розповів, що боротьба з російськими окупантами - це родинне
Категорія
Україна
Дата публікації

Парубій розповів, що боротьба з російськими окупантами - це родинне

Парубій розповів, що боротьба з російськими окупантами - це родинне
Джерело:  apostrophe.ua

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій  розповів, що боротьба з російською агресією є його родинною рисою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю  Апострофу.


Парубій зазначив, що один його дід воював в Українській Народній Республіці, другий, - в Українській Галицькій Армії за українську державу і проти Росії, а його родичі воювали в УПА, де головним агресором також виступала Росія.


У той же час, він підкреслив, що за президентства Володимира Путіна Росія представляє для України найбільшу загрозу.


"Росія - це держава-агресор, яка становить загрозу для нашої держави, - підкреслив спікер Ради. - Про російську загрозу для держави я знаю не з теорії політології. Моя бабуся з Харківської області була свідком того, як вимерло півсела, коли був Голодомор. Вся моя родина була вивезена в Сибір. Я знаю, що путінська Росія є найбільшою загрозою для існування української держави".


"Тому я вважаю, поки ведеться ця агресивна політика, Україна повинна зробити все можливе, щоб об'єднати міжнародну спільноту і мобілізувати всі свої сили, щоб не дати реалізуватися цій небезпеці", - резюмував Андрій Парубій.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилися фото молодого Парубія та інших українських політиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?