Білорусів насторожили російські десантники в Мінську: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Білорусів насторожили російські десантники в Мінську: з'явилися фото

Білорусів насторожили російські десантники в Мінську: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У  Республіці Білорусь  насторожилися через бійців Повітряно-десантних військ Росії, які кидали монетки в фонтан в Мінську.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook білоруського поета і громадського діяча Володимира Некляєва.


"В Олександрівському скверику біля Купалівського театру журналісти запитали, скільки часу по-моєму терпітимуть нові білоруські гроші? Я сказав, що не довше, ніж буде існувати білоруська держава", - написав поет.


Також Некляєв зазначив, що як раз в цей час військові РФ кидали дрібні гроші в фонтан, причому незрозуміло, чи то щоб повернутися, то чи щоб залишитися в білоруській столиці: "Якраз в цей час біля фонтану "Хлопчик з лебедем" юрмилися російські десантники і кидали в басейн свої копійки. Мабуть, щоб залишитися, або повернутися..."



Користувач Святлана Софіна зазначила: "Жарти скінчилися. Росіяни вже навіть не прикидаються друзями на Білорусі (окупація неприкрита)".


Євген Солюга запитав: "А якщо Путлер дасть наказ "мочити"?"


Як повідомляв ONLINE.UA, на думку деяких росіян,  деномінація білоруського рубля, проведена владою країни, має очевидний політичний сенс - зблизитися з Європою і віддалитися від Митного союзу з Росією і Казахстаном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?